Συνελήφθη στην εθνική οδό Δράμας – Σερρών, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 34χρονος ημεδαπός, για λαθρεμπόριο αλκοολούχων ποτών.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη καθόσον προέκυψε από τις έρευνες ότι εισήγαγε αλκοολούχα ποτά από τη Βουλγαρία χωρίς να καταβάλει τους αναλογούντες φόρους και δασμούς, τα οποία στη συνέχεια εμφιάλωνε σε κενές επώνυμες φιάλες και τις πωλούσε σε διάφορα καταστήματα στους νομούς Δράμας, Σερρών, Καβάλας και Θεσσαλονίκης, χωρίς να κατέχει τη νόμιμη ιδιότητα και τα απαραίτητα παραστατικά.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης ο δράστης εντοπίσθηκε να μεταφέρει επιμελώς κρυμμένες στο εσωτερικό του Ι.Χ. φορτηγού αυτοκινήτου του, δέκα φιάλες με αλκοολούχα ποτά.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, στο σπίτι του στις Σέρρες, καθώς επίσης και στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη:

  • 61 φιάλες που περιείχαν αλκοολούχα ποτά
  • 222 κενές φιάλες διαφόρων αλκοολούχων ποτών
  • 1 σύριγγα
  • 1 κινητό τηλέφωνο
  • το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ

Κατασχέθηκε επίσης το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο του 34χρονου.