Ως τις 4 Δεκεμβρίου θα έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή

volos3Ξεκίνησαν ήδη οι εργασίες για την τοποθέτηση του εορταστικού διακόσμου, τύπου «ουρανός», ο οποίος φέτος θα «ντύσει» στα χριστουγεννιάτικα τον πεζόδρομο της Ερμού και θα δημιουργήσει μια διαφορετική, πιο γιορτινή ατμόσφαιρα στο κέντρο της Κομοτηνής. Η κατασκευή, που θα αποτελείται από χιλιάδες μικρολαμπάκια και θα εκτείνεται σε όλο το μήκος της Ερμού, αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί πλήρως μέχρι τη Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου.

Μια πρόγευση της εικόνας που θα αντικρίζουν κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης περιόδου όσοι θα περιδιαβαίνουν τον πεζόδρομο, μας προσφέρουν οι παρακάτω φωτογραφίες οι οποίες προέρχονται από παρόμοια κατασκευή τύπου «ουρανός» που κοσμούσε πέρυσι κεντρικούς δρόμους του Βόλου.

Στην περίπτωση της Κομοτηνής, ο χριστουγεννιάτικος «ουρανός» που θα σκεπάζει την Ερμού, θα έχει διαστάσεις 210 μέτρα μήκος και 5 μέτρα πλάτος. Σε όλη αυτήν την έκταση θα τοποθετηθούν 441 πράσινα καλώδια καουτσούκ, μήκους 10 μέτρων το καθένα, με 100 μικρολαμπάκια θερμού λευκού χρώματος led έκαστο.