Έτοιμα είναι πλέον τα νέα γραφεία του Συλλόγου ΔΑΔΑΑ Κομοτηνής, και σύντομα θα λειτουργήσουν σε τακτικές μέρες και ώρες.

Τα γραφεία στεγάζονται σε κατάστημα του ΔΑΚ (Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής, Παν. Τσαλδάρη 2, Κ2), που παραχωρήθηκε με συμβολικό μίσθωμα από τον Δήμαρχο Κομοτηνής Γιώργο Πετρίδη και την Πρόεδρο της δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας “Νέστωρος Τσανακλή” Σιμπέλ Μουσταφά Ογλού “που τους ευχαριστούμε από καρδιάς”, όπως σημειώνουν τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου.

Πρόκειται για δύο χώρους – η μία αίθουσα να χρησιμοποιηθεί ως Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών και ενηλίκων. Ο συγκεκριμένος χώρος θα διαμορφωθεί προσεχώς με κατάλληλα έπιπλα, ηλεκτρονικό εξοπλισμό και θέρμανση από χορηγούς, ενώ εντός του μήνα αναμένεται με αγωνία η θετική απάντηση από το Ίδρυμα ΝΙΑΡΧΟΣ για την κάλυψη της μισθοδοσίας του εκπαιδευτικού προσωπικού.

Το γραφείο εξοπλίστηκε αποκλειστικά από προσφορές, “για τις οποίες νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τους κάτωθι”, συμπληρώνουν οι άνθρωποι του ΔΑΔΑΑ, και αναφέρουν τους: Ιωάννη Γκαράνη, Πρόεδρο ΚΕΜΕΑ Κομοτηνής (για δύο γραφεία με καρέκλες και μια ραφιέρα), Κούλα ΠαπαδριέλληΈλπη Μπλεκάτση-και λοιπά μέλη της Ομάδας Τ.Ο.Ρ.Α. (για ένα ψυγείο, μία ντουλάπα, ένα γραφειάκι με συρταριέρα και μία καφετιέρα), Αλέξανδρο Τσαπέκο, Πρόεδρο Φαρμακευτικού Συλλόγου Ροδόπης και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου (για την προσφορά ενός φαρμακείου με όλα τα απαραίτητα φαρμακευτικά προϊόντα πρώτων βοηθειών), και ιδιαιτέρως τον Μιχάλη Ραγκούση “για τη στήριξη όλων των προσπαθειών μας”.

Τα μέλη του συλλόγου απευθύνουν έκκληση σε εθελοντές για υποστήριξη της λειτουργίας και των δράσεών τους, καθώς για την τακτική λειτουργία του γραφείου είναι αναγκαία η αυτοδιάθεση εθελοντών – Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να το δηλώσουν στο dadaakomotini@gmail.com

“Ελπίζουμε ότι σύντομα θα μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε όλες τις οικογένειες που σήμερα βρίσκονται σε ανάγκη. Η αγάπη και η βοήθεια όλων των συμπολιτών μας είναι απαραίτητη”, είναι το μήνυμα που στέλνουν τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου.