“Η βαριά οικονομική κρίση της Ελλάδος επιβαρύνεται από το προσφυγικό/μεταναστευτικό ζήτημα”.

Στην Αλεξανδρούπολη θα βρεθεί την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου ο πρόεδρος του κόμματος «Νέα Πορεία – Νέα Ελλάδα» και επίτιμος πρόεδρος του ελληνοαμερικανικού επιμελητηρίου κ. Γιάννος Γραμματίδης, ο οποίος θα έχει σειρά συναντήσεων με τοπικούς παράγοντες και φίλους από κάθε πεδίο της τοπικής κοινωνίας, προκειμένου να ενημερωθεί για τα ζητήματα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή, αλλά και να συζητήσει για τις προοπτικές που υπάρχουν ακόμη και μέσα στο τρέχον εξαιρετικά δύσκολο περιβάλλον, με στόχο την αναζήτηση τρόπων εξόδου της χώρας από τη βαριά οικονομική κρίση που όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του κόμματος, «επιβαρύνεται από το προσφυγικό/μεταναστευτικό ζήτημα».

%ce%bd%ce%b5%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%b5%ce%b1-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%b4%ce%b1-logoΕνόψει της επίσκεψής του στην Αλεξανδρούπολη, ο κ. Γραμματίδης δήλωσε ότι θεωρεί υποχρέωσή του αυτές τις δύσκολες ώρες για την ελληνική κοινωνία να βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών σε κάθε γωνιά της Ελλάδας παρέχοντας αντικειμενική και αληθινή ενημέρωση ώστε να γνωρίζουν αυθεντικά τις όποιες προοπτικές μπορούν να υπάρχουν για ανάκαμψη, τις προϋποθέσεις και τα δυνατά εργαλεία.

«Ιδιαίτερα μετά την ψήφιση των πρόσθετων βαρέων υποχρεώσεων πολιτών κι επιχειρήσεων, η χώρα έχει ανάγκη εθνικής συσπείρωσης και ενός ορθολογικού σχεδίου επαναδιαπραγμάτευσης του 3ου Μνημονίου», κατέληξε.