Στην Κομοτηνή θα βρεθεί η αγαπητή από το κοινό “Μάντισσα”, κατά κόσμον Μαρίνα Σάττι.
fonesΣυγκεκριμένα, θα εμφανιστεί στο θερινό δημοτικό θέατρο Κομοτηνής, την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 9 μ.μ., μαζί με τις “Fones”: Ειρήνη Αραμπατζή, Ευγενία Λιάκου, Ερασμία ΜαρκίδηΆννη ΝτουμούζηΈλενα ΠαπαδημητρίουΕλένη ΠοζατζίδουΒιργινία Φραγκούλατζη.
Η δημοφιλέστερη «Μάντισσα» του φετινού καλοκαιριού, η Marina Satti, «μαντεύει» τις πιο γοητευτικές μελωδίες των πέντε ηπείρων και τις παρουσιάζει μαζί με τις «Fones».
Μετά από μια σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα, η «Μάντισσα» κάνει στάση και στην Κομοτηνή με μια πολυφωνική παράσταση.

Συμπράττει επί σκηνής με έξι εξαιρετικές ερμηνεύτριες, και όλες μαζί δημιουργούν ένα ηχητικό τοπίο πολύχρωμο, με μελωδίες, ρυθμούς και χορογραφίες από τις πλούσιες μουσικές παραδόσεις όλου του κόσμου.
Μαζί τους και μια παρέα αγοριών που αποτελούν τη νέα τους μπάντα.
Αποτέλεσμα της ιδιαίτερης αυτής συνεργασίας, είναι ένα ανανεωμένο μουσικοχορευτικό σόου, ένα μαγευτικό μουσικό ταξίδι γεμάτο εναλλαγές και εκπλήξεις, στο οποίο ο ακροατής είναι αδύνατο να αντισταθεί.
Απόδειξη γι΄ αυτό αποτελεί η ενθουσιώδης υποδοχή που τους επιφύλαξε το κοινό πριν από λίγο καιρό στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών όπου φιλοξενήθηκε η μουσικοχορευτική τους παράσταση.

Μια ιδιαίτερη παράσταση που αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο τη δύναμη της παγκόσμιας μουσικής γλώσσας.

Παίζουν:
σαξόφωνο: Guido De Flaviis
τρομπόνι: Βασίλης Παναγιωτόπουλος
κιθάρα: Γιώργος Κόλτσιου
μπάσο: Yoel Soto
κρουστά: Άγγελος Πολυχρόνου
τύμπανα: Μιχάλης Καπηλίδης

Εισιτήρια:
12 € Προπώληση – Φοιτητικό – Ανέργων.
15 € Ταμείο.
Προπώληση για την Κομοτηνή: Βιβλιοπωλείο Book Stop (Ν. Ζωίδη 18, τηλ: 2531082008)
Προπώληση για την Αλεξανδρούπολη: Βιβλιοπωλείο Βαταμίδης (τηλ: 2551025446)