Σε έργα οδοποιίας που εκτελούνται και ολοκληρώθηκαν, στην περιοχή του Διδυμοτείχου, μετέβη ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, συνοδευόμενος από τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος και Υποδομών ΑΜ-Θ Κωνσταντίνο Βενετίδη και υπηρεσιακούς παράγοντες της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

%cf%80%ce%b5%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%b9%cf%84%cf%83-%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1-1Συγκεκριμένα, επιθεώρησε τα έργα «Συντήρηση του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου νοτίως του ποταμού Ερυθροποτάμου», και «Συντήρηση του πρωτεύοντος επαρχιακού οδικού δικτύου Νο 7 Τμήμα Διδυμότειχο – Κυανή – Μεταξάδες – Πολιά – Λάδη».

Στο πρώτο έργο, που ολοκληρώθηκε, αποκαταστάθηκαν οι αρμοί στις τρεις γέφυρες (Ερυθροποτάμου, Σιδηροδρομικού Σταθμού και Βιολογικού) του τμήματος του εθνικού οδικού δικτύου Ε.Ο. 51 (περιφερειακός Διδυμοτείχου), κι επίσης πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις σε σοβαρά τμήματα προς αποκατάσταση που εντοπίζονταν κυρίως στο οδικό τμήμα από τη διασταύρωση Βρυσικών έως τον οικισμό Μεταξάδων.

Στο δεύτερο έργο οι εργασίες ξεκίνησαν στις 24 Οκτωβρίου και συνεχίζονται στο πρώτο από τα επτά τμήματα παρέμβασης, από τον οικισμό Κουφόβουνου έως τον οικισμό Ασβεστάδων, όπου πρόκειται να αποπερατωθεί αποκατάσταση οδικού δικτύου συνολικού μήκους άνω των 1.000 μέτρων.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στα έργα ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Διδυμοτείχου Παρασκευά Πατσουρίδη και τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος & Τεχνικών Έργων του Δήμου Διδυμοτείχου Δημήτρη Κεσόγλου.