Έξι ημεδαποί, ηλικίας 54, 45, 40, 39, 35 (άντρες) και 24 (γυναίκα) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, συνελήφθησαν στην Καβάλα.

Στην πρώτη περίπτωση, στη Θάσο, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών που αφορούσαν διακίνηση ναρκωτικών, συνέλαβαν τον 45χρονο, διότι εντόπισαν, αρχικά στην κατοχή του, δύο συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 1,7 γραμμαρίων, και ακολούθως στην οικία του ακόμη δύο συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 26,9 γραμμαρίων.

Στη δεύτερη περίπτωση, στη Θάσο επίσης,  οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 54χρονο, διότι κατείχε δύο νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 0,8 γραμμαρίων.

Στην τρίτη περίπτωση, πάλι στη Θάσο, οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας και του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 40χρονο, διότι βρέθηκαν στην κατοχή και την οικία του, συνολικά 18 δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος VULBEGAL.

Στην τέταρτη περίπτωση, ξανά στη Θάσο, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 39χρονο, διότι κατείχε μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Στην πέμπτη περίπτωση, στην Καβάλα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν και συνέλαβαν τον 35χρονο, διότι κατείχε συνολικά 40,5 δισκία των φαρμακευτικών σκευασμάτων VULBEGAL και LEXOTANIL.

Στην έκτη περίπτωση, πάλι στην Καβάλα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, συνέλαβαν την 24χρονη, διότι κατείχε 19 δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος HIPNOSEDON.