«Η μεγάλη αναπτυξιακή υστέρηση, πληγή για την προοπτική της περιοχής».

Επίσκεψη στην πόλη των Σαπών πραγματοποίησε ο Βουλευτής Ροδόπης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Ιλχάν Αχμέτ, συνοδευόμενος από τον γραμματέα της τοπικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργο Ντάλια.

Ο Βουλευτής περιόδευσε στην αγορά, συνάντησε επαγγελματίες, εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα και αγρότες, καθώς και παράγοντες της τοπικής Ένωσης Επαγγελματιών, και άκουσε τα προβλήματά τους.

Παράλληλα ενημέρωσε ο ίδιος για τις κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες που έλαβε όλο το προηγούμενο διάστημα για την πόλη και την επαρχία των Σαπών, και συμφώνησε με τους τοπικούς φορείς να υπάρξει στο άμεσο μέλλον ευρεία σύσκεψη φορέων με αποκλειστικό θέμα την αναπτυξιακή υστέρηση της χειμαζόμενης από την οικονομική δυσπραγία επαρχίας των Σαπών, και τις δυνατότητες που υπάρχουν για να ληφθούν πρωτοβουλίες για την αντιστροφή αυτού του κλίματος.

Στο ίδιο πλαίσιο, το προσεχές χρονικό διάστημα, ο κ. Ιλχάν Αχμέτ θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ και τον Δήμαρχο Μαρωνείας-Σαπών, για τον συντονισμό των ενεργειών σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο.