Έκτακτο Δ.Σ. ΟΕΒΕΣ Ροδόπης: “Το νέο Ασφαλιστικό ενταφιάζει τον επιχειρηματικό κλάδο”

Έκτακτο Δ.Σ. ΟΕΒΕΣ Ροδόπης: "Το νέο Ασφαλιστικό ενταφιάζει τον επιχειρηματικό κλάδο"
ΟΕΒΕΣ 4

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Νομού Ροδόπης, μετά από έκτακτη σύγκλησή του με θέμα το Ασφαλιστικό, αποφάσισε ομόφωνα:

  • Διαπιστώνουμε ότι την ίδια στιγμή που δίνονται αυξήσεις στον Δημόσιο Τομέα, ανακοινώνονται διορισμοί και παραμένουν ως έχουν οι πρόωρες συντάξεις, και για ακόμη μία φορά το βάρος πέφτει στα συνήθη υποζύγια, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που καλούνται να πληρώσουν το μάρμαρο του Ασφαλιστικού, οδηγώντας τις στο μαρασμό και τον πλήρη αφανισμό τους.
  • Λέμε ΟΧΙ σε οποιαδήποτε αύξηση των εργοδοτικών εισφορών ως ένα ακόμη αντιαναπτυξιακό μέτρο.
  • Κρίνουμε ως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και φορομπηχτικό το προσχέδιο του νέου Ασφαλιστικού, μια που συνδέει τα ελάχιστα πλέον κέρδη των επιχειρήσεων με τις ασφαλιστικές εισφορές, που σε συνδυασμό με την υπάρχουσα φορολογική πολιτική παρακρατεί έως και το 85% των κερδών τους υπέρ του αδηφάγου και μη ανταποδοτικού ελληνικού κράτους.
  • Ζητούμε ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗ και κατάργηση των κατασχέσεων λογαριασμών και περιουσίας, την προσωποκράτηση των επαγγελματιών, που συνδέονται με τα χρέη προς τους ασφαλιστικούς φορείς.
  • Καλούμε την Κυβέρνηση, τους βουλευτές, τα κόμματα, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ αυτό το προσχέδιο, που έχει σαν σκοπό τον ενταφιασμό των επιχειρήσεων.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood