Ευχές για ένα καλό και δημιουργικό 2018, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Νέου Σιδηροχωρίου στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτάς τους την περασμένη Κυριακή. Η τυχερή της εκδήλωσης, που βρήκε το φλουρί, ήταν η κ. Χρυσή Κυριαζή.

Ο Σύλλογος αριθμεί περί τα 140 μέλη και πραγματοποιεί μία πλειάδα δραστηριοτήτων κατά τη διάρκεια της χρονιάς. «Προσπαθούμε όσο μπορούμε να κρατάμε το χωριό μας και τον κόσμο σε επαφή με κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες», τόνισε η πρόεδρός του, κ. Ειρήνη Τσαμπλή, η οποία επισήμανε υπάρχει συνεργασία και με τον Μορφωτικό Όμιλο και με το ΚΑΠΗ του χωριού.

Επιπλέον, έδωσε έμφαση στο Λαογραφικό Μουσείο του Νέου Σιδηροχωρίου, που έχει υπό τη μέριμνά του ο Σύλλογος Γυναικών και επενδύει στην προστασία και ανάδειξη των εκθεμάτων του. Όπως γνωστοποίησε μάλιστα, ένας στόχος του Συλλόγου είναι να καταστήσει επισκέψιμο το μουσείο, ανοίγοντάς το σε συγκεκριμένες μέρες για το κοινό που ενδιαφέρεται να θαυμάσει τα εκθέματά του.