Στο κέντρο διασκέδασης «ΗΧΟΔΡΟΜΙΟ» πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή ο Πρωτοχρονιάτικος Χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης.

Την εκδήλωση, που πλαισιώθηκε μουσικά από τον Γιώργο Γιασεμή, τίμησαν με την παρουσία τους ο Εκπρόσωπος της Π.Ο.ΑΣ.Υ., Ταμίας κ. Γεώργιος Κουλιάκης, ο Εκπρόσωπος του Δημάρχου Κομοτηναίων και Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Μουρτίδης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Υποστράτηγος κ. Νικόλαος Μενεξίδης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Μιχάλης Σεβδυνίδης, ο Διοικητής της Σχολής Αστυφυλάκων Αστυνομικός Διευθυντής κ. Παύλος Δασκαλάκης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας Ταξίαρχος κ. Γεώργιος Γκρανάς, ο Πρόεδρος της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης κ. Δημήτρης Τσιακίρης, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρης Παδιώτης και τα μέλη Γεώργιος Χατζόπουλος, Γεώργιος Δεληγιώργης και Βασίλης Κλεάνης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας κ. Απόστολος Μούρτης, ο Πρόεδρος της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Νομού Ξάνθης κ. Νικόλαος Γουναρίδης και η Νομική Σύμβουλος της Ε.Α.Υ. Ροδόπης Δικηγόρος κ. Χαριθέα Καλλή, καθώς και πλήθος αστυνομικών και πολιτών. Όλοι μαζί, με πολύ κέφι, γιόρτασαν τον ερχομό του 2018, ευχόμενοι να φέρει στον κόσμο υγεία, ειρήνη, χαρά, δύναμη και πολλές επιτυχίες στην Ελληνική Αστυνομία και στο προσωπικό της

Την τελετή κοπής της βασιλόπιτας πραγματοποίησε ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονος, πατήρ Κωνσταντίνος.

Το φλουρί της Βασιλόπιτας βρέθηκε στο κομμάτι της Ε.Α.Υ. Ροδόπης, ενώ το αντίστοιχο δώρο, μετά την απόφαση του Προέδρου, προσφέρθηκε στη Νομική Σύμβουλο της Ε.Α.Υ. Ροδόπης Δικηγόρο κ. Χαριθέα Καλλή για τις σημαντικές Υπηρεσίες και τη στήριξη που προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια στην Ένωση και στα μέλη της. Στην διάρκεια της βραδιάς αναδείχθηκαν ακόμη τέσσερις τυχεροί, που συμμετείχαν στον ετήσιο χορό και έλαβαν τα αντίστοιχα δώρα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης ευχαριστεί εκ βάθους καρδιάς όλους όσους στήριξαν με την παρουσία τους τον ετήσιο χορό, καθώς επίσης το ΚΤΕΛ Νομού Ροδόπης και τον Πρόεδρο του κ. Πέτρο Δεληγκιόζη, τον κ. Νικόλαο Παπακωνσταντίνου, ιδιοκτήτη των «3 GOURMET BAR» και «OMNIA», για τα δώρα που προσέφεραν, και τον κ. Σπύρο Στασιάδη, ιδιοκτήτη του κέντρου διασκέδασης «ΗΧΟΔΡΟΜΙΟ» για την φιλοξενία της εκδήλωσης.