Από τις 10 έως τις 14 Μαΐου, στο υπόγειο του Ιδρύματος Παπανικολάου, θα πραγματοποιηθεί φέτος η καθιερωμένη έκθεση Θρακών Καλλιτεχνών στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των «Ελευθερίων Κομοτηνής 2017» που διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Κομοτηνής (ΔΚΕΠΠΑΚ).

Οι καλλιτέχνες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση, θα πρέπει να παραδώσουν τα έργα τους το πρωί της Τρίτης 9 Μαΐου, από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι.

Η έκθεση θα εγκαινιαστεί την Τετάρτη 10 Μαΐου στις 7 μ.μ. και θα λειτουργεί κατά τις ώρες 10:00-12:00 και 19:00-21:00.

Για την υποβολή συμμετοχών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Βαρβάρα Τσίτσιρα στο τηλέφωνο 6932140620.

ΛΙΒΕΡΙΑΔΟΥ 12
Η Πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής, κ. Νατάσα Λιβεριάδου.

“Είναι γνωστό οτι τον πυρήνα των “Ελευθερίων Κομοτηνής” τα τελευταία χρόνια αποτελούν ντόπιοι καλλιτέχνες και δημιουργοί που κάθε χρόνο μας εκπλήσσουν με το ταλέντο και τη δημιουργικότητά τους”, αναφέρει η Πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου, και συμπληρώνει: “Η έκθεση Θρακών Καλλιτεχνών έχει καθιερωθεί όχι εθιμοτυπικά, αλλά επειδή κάθε χρόνο σημειώνει μεγάλη επιτυχία, αφενός με τη συμμετοχή δεκάδων συντοπιτών μας με καλλιτεχνικό πνεύμα, αφετέρου με την προσέλκυση ολοένα και περισσότερων φίλων των τεχνών, είτε Κομοτηναίων, είτε ευρύτερα Θρακιωτών, είτε και επισκεπτών που τυγχάνει κατά τις ημέρες της έκθεσης να βρίσκονται στην πόλη μας”.