Τι βρήκαν οι αστυνομικοί στα σπίτια και στην κατοχή τους όταν τους συνέλαβαν

Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Παρασκευής, στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης, δύο άνδρες, ηλικίας 48 και 42 ετών, οι οποίοι εισήλθαν σε σούπερ μάρκετ, αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα και τράπηκαν σε φυγή χωρίς να πληρώσουν.

Παράλληλα, από τους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης αναζητείται ένας ακόμα άνδρας, 43 ετών, ο οποίος μετέφερε με το όχημα του στο σούπερ μάρκετ τους δύο δράστες.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή των δραστών, καθώς και στα σπίτια τους,  τόσο τα αφαιρεθέντα προϊόντα από την παραπάνω κλοπή, όσο και διάφορα άλλα προϊόντα που είχαν αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο από το ίδιο κατάστημα. Τα προϊόντα αυτά κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους.

Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 14 πακέτα τσιγάρων και 1 φιάλη αλκοολούχου ποτού, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί, 2 φιαλίδια με μεθαδώνη συνολικού βάρους 209,1 γραμμαρίων, 118 ναρκωτικά δισκία, το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και 1 μαχαίρι.

Κατόπιν τούτων, οι δύο άντρες κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και για παράβαση των νόμων περί εθνικού τελωνιακού κώδικα, περί ναρκωτικών και περί όπλων κατά περίπτωση.