Χορηγός θα είναι η Φαρμακοβιομηχανία Pharmaten – Σκοπός να λειτουργήσει από τον Σεπτέμβριο

Με την επίσκεψη του Γενικού Διευθυντή των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος στο Δημαρχείο – Σαπών, επισφραγίστηκε σήμερα η συνεργασία Δήμου με τον Οργανισμό των Παιδικών Χωριών SOS και την Τοπική Διοικούσα Επιτροπή Κομοτηνής.

Έδωσαν τα χέρια για τη λειτουργία δομής των Παιδικών Χωριών SOS στις ΣάπεςΟ κ. Γεώργιος Πρωτοπαπάς, συνοδευόμενος από στελέχη των Παιδικών Χωριών και από την πρόεδρο της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής κ. Φελίνα Καζάκου, επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Μαρωνείας – Σαπών κ. Γιάννη Σταυρίδη, προκειμένου να ολοκληρωθούν και τυπικά οι λεπτομέρειες της συνεργασίας.

Ο Δήμος Μαρωνείας – Σαπών θα παραχωρήσει κατά χρήση έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου θα λειτουργήσει το παράρτημα και η κινητή μονάδα του Κέντρου Στήριξης. Η δομή, που θα βρίσκεται στο κέντρο της πόλης των Σαπών, θα υλοποιεί δράσεις σε ολόκληρο το Δήμο και στις δύο δημοτικές του ενότητες, Σαπών και Μαρώνειας.

Χορηγός της λειτουργίας της δομής θα είναι η Φαρμακοβιομηχανία Pharmaten, η οποία θα αναλάβει εξ ολοκλήρου τον εξοπλισμό, τα λειτουργικά έξοδα και τις αμοιβές του προσωπικού.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν οι εργασίες έναρξης και το χρονοδιάγραμμα του έργου, προκειμένου η δομή να λειτουργήσει πλήρως εξοπλισμένη και με το εξειδικευμένο προσωπικό από τον Σεπτέμβρη του 2017.