Οι ανακοινώσεις των δημάρχων Αλεξανδρούπολης, Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, το μέτρο της διακοπής των μαθημάτων στα περισσότερα από τα σχολεία του νομού Έβρου θα παραταθεί και για την Τρίτη, 10 Ιανουαρίου.

Οι διοικήσεις τριών δήμων εξέδωσαν ήδη τις σχετικές αποφάσεις.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Στον Δήμο Αλεξανδρούπολης: «Με την αρ. πρωτ. 22/09-01-2017 Απόφαση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελου Λαμπάκη, συνεχίζεται η διακοπή των μαθημάτων στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και  Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης στον Καλλικρατικό  Δήμο Αλεξανδρούπολης την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών (κακοκαιρίας, παγετού και ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών)».
  • Στον Δήμο Διδυμοτείχου: «Ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου αποφασίζει, λόγω της χιονόπτωσης και των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών, που επικρατούν στην διοικητική περιφέρεια του Καλλικρατικού Δήμου Διδυμοτείχου, αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 δεν θα λειτουργήσουν οι Σχολικές Μονάδες της Α/θμιας Εκπαίδευσης και της Β/θμιας Εκπαίδευσης των Δημοτικών Ενοτήτων Διδυμοτείχου και Μεταξάδων».
  • Στον Δήμο Ορεστιάδας: «Ο Δήμαρχος Ορεστιάδας αποφασίζει τη διακοπή των μαθημάτων στις 10 Ιανουαρίου 2017 ημέρα Τρίτη, στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Καλλικρατικού Δήμου Ορεστιάδας, λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών».