Άφιξη εικόνας Παναγίας της Τριφώτισσας από την Αίνο, στο Λιμάνι Αλεξανδρούπολης

ΠΑΝΑΓΙΑ

Η τελετουργική άφιξη της εικόνας της Παναγίας της Τριφώτισσας από την Αίνο, θα πραγματοποιηθεί και φέτος το βράδυ της 14ης Μαΐου στον χώρο του Λιμανιού της Αλεξανδρούπολης.

Θα ακολουθήσει μουσικοχορευτική εκδήλωση με τη συμμετοχή πολιτιστικών συλλόγων, που θα περιλαμβάνει:

ΠΑΝΑΓΙΑ 2Συρτός Χορός: Με όλες οι χορευτικές ομάδες των συλλόγων που θα συμμετάσχουν.

Χοροί της Θράκης: Έξι χοροί της Θράκης θα παρουσιαστούν από κοινού από όλους τους συλλόγους που έχουν θρακιώτικη καταγωγή ή συλλόγους που έχουν στο ρεπερτόριο τους χορούς της Θράκης.

Παραδοσιακοί Χοροί: Από συλλόγους που έχουν διαφορετική χορευτική παρουσία και παρουσίαση από αυτή της Θράκης. Κάθε τέτοια ομάδα θα παρουσιάσει χορευτικό πρόγραμμα διάρκειας δεκαπέντε λεπτών.

Όσοι πολιτιστικοί Σύλλογοι και Φορείς επιθυμούν να συμμετάσχουν, θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015, ενώ τη Δευτέρα 4 Μαΐου και ώρα 19:00, εκπρόσωποί τους θα παραβρεθούν στο Δημαρχείο, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, για την κατάρτιση του προγράμματος και για περισσότερη ενημέρωση.

Στοιχεία επικοινωνίας : vrastelios@gmail.gr / 2551064104.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood