Η παράφραση της γνωστής φράσης «τυχερός μέσα στην ατυχία του» ταιριάζει στην περίπτωση ενός Ξανθιώτη, νικητή του τυχερού παιχνιδιού Τζόκερ, που μολονότι στην κλήρωση της Κυριακής είδε να επιβεβαιώνονται οι 5 πρώτοι αριθμοί που είχε στο δελτίο του, μάλλον απογοητεύτηκε από το αποτέλεσμα της διαλογής των κερδών.

Μετά από συνεχόμενα τζακ ποτ, στην πρώτη κατηγορία κερδών του Τζόκερ μοίραζονταν πάνω από 2.800.000 ευρώ. Η κλήρωση «έβγαλε» δύο υπερτυχερούς, έναν από την Κέρκυρα και έναν από την Πάφο της Κύπρου. Ο πρώτος υπερτυχερός «φούσκωσε» τον τραπεζικό του λογαριασμό με 1.402.076 ευρώ, ενώ ο δεύτερος – που είχε επιλέξει και τα 20 νούμερα τζόκερ – κέρδισε επιπλέον 19 «5αρια», με συνέπεια να γίνει πλουσιότερος κατά σχεδόν 1.520.000 ευρώ.

Η κληρωτίδα όμως φαίνεται ότι είχε περίεργα κέφια, καθότι εκτός από τα 19 «5αρια» που κέρδιζε το δελτίο του Κύπριου υπερτυχερού, έβγαλε επιπλέον 9 «5άρια», μοιράζοντας έτσι στα 28 το ποσό της δεύτερης κατηγορίας κερδών. Τούτο σημαίνει ότι κάθε ένας από τους 9 που έπιασαν μόνο «5αρι» στην κλήρωση της Κυριακής – μεταξύ των οποίων και ο «τυχερός-άτυχος» από την Ξάνθη – κερδίζει το ποσό των μόλις 6.176,72 ευρώ.

Γλυκόπικρη η γεύση της επιτυχίας στη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά, όπως και να ΄χει, καλοφάγωτα!