«Με στόχο την αύξηση της απασχόλησης, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, την ευημερία όλων των κατοίκων».

Τον πλήρη συνδυασμό των δεκατεσσάρων υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων της στη Ροδόπη, ανακοίνωσε η «Κοινωνική Συμμαχία» του υποψήφιου περιφερειάρχη ΑΜ-Θ κ. Άρη Γιαννακίδη.

Στη σχετική ανακοίνωση, τονίζεται:

«Είναι ένα ψηφοδέλτιο νίκης, ελπίδας και προοπτικής. Θέτουμε στην κρίση των τοπικών κοινωνιών το πολιτικό μας ήθος, την ειλικρίνειά μας και το έργο μας. Θεωρούμε ότι είμαστε οι εμπειρότεροι, έχοντας απόλυτη γνώση των δυνατοτήτων που δίνει η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου. Εκτιμούμε ότι η τρέχουσα θητεία μας αποτελεί την καλύτερη απόδειξη περί αυτού. Ανανεώσαμε το σχήμα μας και με νέους ανθρώπους. Νέους πολιτικά και ηλικιακά, πέρα από κομματικούς σχηματισμούς και προκαταλήψεις του παρελθόντος.

Τολμούμε και ζητάμε και πάλι τη λαϊκή εντολή για να διοικήσουμε την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Ζητάμε από τους πολίτες να πορευτούμε και πάλι μαζί, με στόχο την αύξηση της απασχόλησης, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, την πρόοδο και την ευημερία όλων των κατοίκων της Περιφέρειας. Αυτή είναι η πρόταση μας προς τους συμπολίτες μας αυτό είναι το μήνυμα μας. Απλώνουμε το χέρι στους συμπολίτες μας και τους ζητούμε να στηρίξουν μια πραγματικά ανεξάρτητη παράταξη, με ένα γνήσια πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο, αναγνωρισμένης αξίας ανθρώπων, που γνωρίζουν τα προβλήματα και μπορούν να δώσουν λύσεις».

«Είμαστε παρόντες και στη νέα μάχη, διαισθανόμενοι την υποχρέωση και την ευθύνη απέναντι στον τόπο και τους κατοίκους του, να προχωρήσουμε μπροστά. Εκτιμούμε ότι ο λαός της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο λαός της Ροδόπης, θα επαναβεβαιώσει την εμπιστοσύνη του στην “Κοινωνική Συμμαχία”», τονίζουν σε κοινή δήλωσή τους ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Παύλος Δαμιανίδης και ο επικεφαλής της παράταξης και Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης.

Οι υποψήφιοι σύμβουλοι για την περιφερειακή ενότητα Ροδόπης, είναι:

ΑΠΤΟΥΡΑΧΗΜΑΠΤΟΥΡΑΧΗΜ ΜΕΜΕΤ, ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΕΧΡΟΥ – ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΡΡΙΑΝΩΝ

 

ΔΕΛΗ ΙΛΜΠΑΗΔΕΛΗ ΙΛΜΠΑΗ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

 

 

ΕΜΙΝ ΜΕΧΜΕΤΕΜΙΝ ΜΕΧΜΕΤ, ΔΑΣΟΛΟΓΟΣ

 

 

ΚΑΡΑ ΧΟΥΣΕΪΝΚΑΡΑ ΧΟΥΣΕΪΝ ΜΟΥΣΤΑΦΑ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

 

 

ΚΟΤΖΑ ΜΟΥΜΙΝΚΟΤΖΑ ΜΟΥΜΙΝ ΡΙΤΒΑΝ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

 

 

ΜΗΛΙΟΓΛΟΥΜΗΛΙΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

 

 

ΜΠΑΜΠΑΛΗΣΜΠΑΜΠΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΙΑΤΡΟΣ-ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

 

 

ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ (ΝΤΙΝΑ), ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

 

 

ΠΑΤΤΑΣΠΑΤΤΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΟΔΗΓΟΣ ΚΤΕΛ

 

 

ΡΑΓΚΟΥΣΗΣΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

 

 

ΤΣΙΤΗΡΙΔΟΥΤΣΙΤΗΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

 

 

ΤΣΙΤΣΙΟΣΤΣΙΤΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΤΕ

 

 

ΧΑΛΗΛ ΤΕΦΗΚΧΑΛΗΛ ΤΕΦΗΚ ΧΑΚΑΝ, ΔΑΣΚΑΛΟΣ

 

 

ΧΑΤΖΗΦΩΤΙΟΥΧΑΤΖΗΦΩΤΙΟΥ ΑΘΗΝΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ