Με ανατροπή, και με σκορ 5-4, εκτός έδρας, επικράτησαν οι παλαίμαχοι του Πανθρακικού επί των επίλεκτων παλαιμάχων Θεσσαλίας, σε φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ των δύο συλλόγων που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και δημιούργησαν πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, γεγονός που μαρτυρά και το τελικό, ικανοποιώντας απόλυτα τους φιλάθλους που παρακολούθησαν το ματς.

Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Αναδιώτης, Τσιουρέλης, Ζαμπίτογλου και Μάρας, ενώ εκείνα των νικητών, οι Στοΐνοβιτς (3), Παχούμης και Τσαπατόρης.

Η διακύμανση του σκορ: 1-0 στο 22΄, 2-0 στο 30΄, 2-1 στο 39΄, 2-2 στο 55΄, 2-3 στο στο 58΄, 2-4 στο 67΄, 2-5 στο 70΄, 3-5 στο 75΄, 4-5 στο 80΄.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Επίλεκτοι Παλαίμαχοι Θεσσαλίας (Γάκης-Αραβανόπουλος): Σαραφίδης, Βουλτσίδης, Καζίλας, Κουλαξής, Μάνος, Μάρας, Τσιουρέλης, Μπουτίνας, Τζοβάρας, Τσουκνίδας, Αναδιώτης / στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Θεοδωρίδης, Ντούρας, Παπασακελαρίου, Κρυονερίτης, Βαγενάς, Τσεκούρας, Ζαμπίτογλου, Μπάκαβος, Καρδιτσιώτης, Σαραφίδης Γιωρ., Γκανάτσιος.

Παλαίμαχοι Πανρακικού (Παπαδοπουλος): Ντελόπουλος, Ξενοδοχίδης, Καμενίδης, Κάζας, Παυλίδης Παπαδόπουλος, Μαλούσης, Παχούμης, Στοΐνοβιτς, Στεργίου, Τσαπατώρης. Αγωνίστηκαν επίσης, οι Καλτσάς, Μητούσης, Καραχρυσάφης, Αλεξόπουλος, Ουρεϊλίδης, Φιλιππίδης.

Ακολούθησε … τρίτο ημίχρονο στο τσιπουράδικο “Τα Φιλαράκια” όπου και εκεί η απόδοση των ομάδων ήταν ιδιαίτερα … ανεβασμένη.

Οι δύο ομάδες ευχαριστούν τον Θωμά Σακαρίκο “για την άψογη διαιτησία του!”.