Αγνοείται από το απόγευμα της Πέμπτης στην περιοχή Μεσημβρίας-Πετρωτών Μαρώνειας

Άκαρπες απέβησαν, σύμφωνα με ενημέρωση του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών, οι σημερινές έρευνες για τον εντοπισμό της 63χρονης Βρετανίδας. Θυμίζουμε ότι η 63χρονη γυναίκα αγνοείται από το απόγευμα της Πέμπτης, όταν επιχείρησε να διασχίσει με τα πόδια τον δρόμο Μεσημβρίας-Πετρωτών Μαρώνειας.

Τα ίχνη της χάθηκαν χθες, όταν επικοινώνησε με οικεία της πρόσωπα στην Βρετανία ζητώντας βοήθεια. Η έρευνα ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής και σε αυτή συμμετείχαν μέλη της 4ης ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Ελληνικής Αστυνομίας, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, της Αερολέσχης Κομοτηνής, εθελοντές, δύο ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι, δύναμη του Λιμενικού για την από θαλάσσης έρευνα και ομάδα του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών παρουσία και του Δημάρχου Γιάννη Σταυρίδη.

Διερευνήθηκε η περιοχή των Πετρωτών, αλλά και της Μαρώνειας, χωρίς δυστυχώς να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα μέχρι την Δύση του ηλίου, το βράδυ της Παρασκευής, κι ενώ οι καιρικές συνθήκες να γίνονταν δύσκολες. Οι έρευνες θα συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας, το πρωί του Σαββάτου.