Το γεγονός ότι στις τελευταίες εθνικές εκλογές που διενεργήθηκαν με σταυροδοσία των υποψηφίων βουλευτών, τον Ιανουάριο του 2015, έλαβε σχεδόν διπλάσιο αριθμό ψήφων από τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, επισήμανε ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου «στον ενικό».

Για την ακρίβεια, μεταξύ των έντεκα γαλάζιων εκλεγέντων βουλευτών στη Β΄ Αθηνών, ο (43χρονος) κ. Γεωργιάδης ήταν στην τρίτη θέση με 73.959 ψήφους, και ο (62χρονος) κ. Μεϊμαράκης στην έκτη, με 42.622 ψήφους. Στη δεύτερη θέση, πίσω από τον Ν. Δένδια, είχε βρεθεί ο επίσης υποψήφιος για την αρχηγία του κόμματος, (47χρονος) Κυριάκος Μητσοτάκης, με 91.782 ψήφους.

Δείτε εδώ και εδώ χαρακτηριστικά αποσπάσματα της εκπομπής, όπου μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργιάδης τονίζει: «Εγώ δεν έχω τζάκι. Οι υπόλοιποι τρεις είναι από τζάκι. Ξέρω ότι για πάρα πολλούς, κάποιος που εμφανίστηκε από το πουθενά και διεκδικεί την προεδρία της ΝΔ προκαλεί περίπου σοκ. Γιατί για κάποιους ανθρώπους η ηγεσία διεκδικείται μόνο από ορισμένους».