– «Στην Ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια έχουμε συνηθίσει ότι “οι αριστεροί είναι οι καλοί και οι δεξιοί είναι οι κακοί”».

– «Είναι ώρα να τερματίσουμε την ηγεμονία της αριστεράς».

Την πεποίθηση ότι ως Αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας θα νικήσει τον Αλέξη Τσίπρα ώστε «να αλλάξουμε την Ελλάδα και να την κάνουμε επιτέλους μία σύγχρονη ευρωπαϊκή ευημερούσα χώρα», τονίζει σε άρθρο του ο υποψήφιος γα την προεδρία του κόμματος κ. Άδωνις Γεωργιάδης. «Η ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς μπορεί να νικηθεί», υπογραμμίζει, και ταυτόχρονα διαβεβαιώνει ότι «δεν υπάρχει κανένας φόβος γα την ενότητα της παράταξης».

«Φίλες και φίλοι.
Λαμβάνω την πρωτοβουλία να επικοινωνήσω μαζί σας, διότι επιθυμώ να σας καταστήσω κοινωνούς των θέσεών μου όσο και των κινήτρων μου, αναφορικά με την υποψήφιότητά μου για την Προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Πιστεύω πως η ξεκάθαρη τοποθέτησή μου θα σας βοηθήσει να με κρίνετε επί της ουσίας, και να συστρατευθείτε μαζί μου στον αγώνα για την επικράτηση των ιδεών που πρεσβεύει η μεγάλη Κεντροδεξιά Παράταξη.

Αυτό που κυρίως προσπαθώ να θέσω με την υποψηφιότητά μου στην ατζέντα των εκλογών της 22ας Νοεμβρίου, και αυτό που με διαφοροποιεί από τους τρεις άλλους αξίους συνυποψηφίους μου, είναι η ανάγκη να συντρίψουμε, η ανάγκη να αναμετρηθούμε, η ανάγκη να αφήσουμε πίσω μας την ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς.

ΑΔΩΝΙΣ 2Εις τι συνίσταται αυτή η  ιδεολογική ηγεμονία; Στην Ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια, περίπου έχουμε συνηθίσει ότι «οι αριστεροί είναι οι καλοί και οι δεξιοί είναι οι κακοί».  Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ανεχόμαστε ως περίπου φυσιολογικά, περιστατικά όπως το κάψιμο των πανεπιστημίων μας από τους «γνωστούς αγνώστους», την καταστροφή των επιχειρήσεων στο κέντρο της Αθήνας από τους κουκουλοφόρους, να αντιμετωπίζουμε με χαλαρό τρόπο τους τρομοκράτες, να φτάνουμε σήμερα έως και να μαθαίνουμε ότι βουλευτές του κυβερνητικού κόμματος, σύμφωνα με τον πρώην Υπουργό Δημοσίας Τάξεως του κυβερνητικού κόμματος, ότι έχουν σχέση με τους τρομοκράτες και απειλούν τη ζωή του πρώην υπουργού τους. Όλα αυτά, σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του δυτικού κόσμου, θα ήταν παντελώς αδιανόητα. Στην Ελλάδα, όμως, της ιδεολογικής ηγεμονίας της αριστεράς, ό,τι κάνει η αριστερά είναι ανεκτό.
Έτσι φτάσαμε στο σημείο να θεωρούμε ότι κάθε ιδιωτικοποίηση είναι ξεπούλημα, να θεωρούμε ότι η αξιολόγηση στο δημόσιο είναι προγκρόμ, να θεωρούμε ότι σχολεία που έχουν εξετάσεις και που χρειάζεται η βάση του 10 για να μπεις στο πανεπιστήμιο ότι καταπιέζουν τα παιδιά μας, και ούτω καθεξής.
Όλες αυτές οι στρεβλώσεις, όλες αυτές οι παθογένειες, οι οποίες οδηγούν τον τόπο μας σε διαρκή παρακμή, μας κάνουν παγκόσμιο παράδειγμα προς αποφυγή, μας κάνουν να φαινόμαστε ως ένα κράτος και ένα έθνος περίεργων ανθρώπων με τους οποίους δεν μπορεί να συνεννοηθεί ο υπόλοιπος πολιτισμένος κόσμος.
Όλα αυτά εκπηγάζουν από την ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς. Αυτή η ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς τώρα για πρώτη φορά μπορεί να νικηθεί. Το μόνο όφελος που μπορεί να αφήσει στην πατρίδα μας ο κύριος Αλέξης Τσίπρας και η άθλια πρωθυπουργία του, είναι ότι εξευτέλισε την αριστερά.
Τώρα πρέπει να αδράξουμε την ευκαιρία και να αναμετρηθούμε στο επίπεδο των ιδεών με θάρρος, χωρίς να κρύβουμε την πολιτική μας ταυτότητα, έτσι ώστε  να επιβάλλουμε την κυριαρχία των ιδεών μας.

Μόνον  όταν θα επιβάλλουμε την κυριαρχία των ιδεών μας θα έχει νόημα να πάρουμε την εξουσία, ώστε γρήγορα, με αποφασιστικότητα, και χωρίς δισταγμούς, να αλλάξουμε την Ελλάδα και να την κάνουμε επιτέλους μία σύγχρονη ευρωπαϊκή ευημερούσα χώρα.

Οι συνυποψήφιοί μου αυτή την ιδεολογική διάσταση της πολιτικής διαμάχης δυστυχώς δεν τη βλέπουν, ή και αν την βλέπουν, δεν τη θέτουν, ή και αν τη θέτουν, τη θέτουν με φόβο – έχουν μάθει να φοβούνται την αριστερά.

ΑΔΩΝΙΣ 3Εγώ σας καλώ να έρθουμε όλοι μαζί σε μία ισχυρή ομάδα στις 22 Νοεμβρίου, να κοιτάξουμε την αριστερά στα μάτια και να την νικήσουμε. Σας υπόσχομαι, ότι αν με εκλέξετε αρχηγό σας στη Νέα Δημοκρατία, μία νέα πολιτική περίοδος, και για τη Νέα Δημοκρατία και για την Ελλάδα θα ξημερώσει.

Οφείλω να σας πω, επικουρικά στο προηγούμενο, ότι δεν πρέπει να υπάρχει κανένας φόβος για την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας. Αυτή η ανοιχτή δημοκρατική εσωκομματική διαδικασία, μόνο κέρδος μπορεί να έχει από τη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη, εάν βεβαίως και οι τέσσερις σεβαστούμε και τηρήσουμε τη διαδικασία.

Σήμερα δυστυχώς, η διαδικασία αυτή εξελίσσεται χωρίς μεγάλο ενδιαφέρον, με ευθύνη εκείνων που αρνούνται τον μεταξύ μας διάλογο, χρησιμοποιώντας, δε, το εξής εξωφρενικό επιχείρημα: Οτι ο μεταξύ μας διάλογος μπορεί να οδηγήσει σε απαξίωση το κόμμα. Πού ακούστηκε, δημοκράτες, να θεωρούν τον διάλογο αρνητικό και να θεωρούν τη σιωπή θετική.

Εσείς οι ίδιοι πρέπει να πιέσετε για να διεξαχθεί σε οποιοδήποτε φόρουμ ένας αξιοπρεπής μεταξύ μας διάλογος για να θέσουμε μεταξύ μας και μπροστά σας το όραμά μας για τη Νέα Δημοκρατία και το όραμά μας για την Ελλάδα. Σας καλώ στις 22 Νοεμβρίου να έρθετε όλοι και να ψηφίσετε, να ψηφίσετε μαζικά για την εκλογή του νέου Αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας.

Σας καλώ σε μία μικρή ειρηνική επανάσταση, μία ειρηνική επανάσταση της μεσαίας τάξης. Μία ειρηνική επανάσταση των νοικοκυραίων. Μία ειρηνική επανάσταση των ανθρώπων που καταλαβαίνουν ότι αν η Νέα Δημοκρατία δεν κάνει γρήγορα, άμεσα, ισχυρή και δομική αντιπολίτευση στον κύριο Αλέξη Τσίπρα, ώστε να βάλει φρένο στην επέλαση των φόρων που θέλει να μας βάλει να πληρώσουμε ο Πρωθυπουργός της αριστεράς, θα δούμε τους επόμενους μήνες, εάν αυτό δεν επιτευχθεί, η χώρα μας να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Τώρα είναι η ώρα να ορθώσουμε ανάστημα στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα έχουμε χρόνο αύριο. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Πρέπει να γίνουμε ισχυροί για να ξέρει ο κύριος Τσίπρας ότι έχει αντίπαλο. Πρέπει να γίνουμε ισχυροί γρήγορα, για να ξέρει η Ευρώπη ότι έχει αξιόπιστους συνομιλητές στην Ελλάδα, πολιτικά ισχυρούς, που γρήγορα θα πάρουν πάλι τη διακυβέρνηση της χώρας. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.

Σημαντικό!
Η διαδικασία εκλογής Αρχηγού είναι πολύ απλή. Ψηφίζετε σε όποιο μέρος της Ελλάδας βρίσκεστε. Δεν χρειάζεται να ψηφίσετε στην εκλογική σας Περιφέρεια. Με την ταυτότητά σας, όπου είστε εκείνη την ημέρα, όποιο εκλογικό κέντρο είναι πιο κοντά σε εσάς. Μπαίνετε, ψηφίζετε, και παίρνετε τις τύχες και του κόμματος και της Ελλάδας στα χέρια σας.

Ελάτε μαζί μου σε αυτή τη μεγάλη ειρηνική επανάσταση της μεσαίας τάξης. Ελάτε μαζί μου σε αυτή τη μεγάλη ειρηνική επανάσταση των δεξιών ανθρώπων που δεν φοβούνται να κρύψουν την ιδεολογική τους ταυτότητα. Ελάτε μαζί μου για να κάνουμε τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, πρώτα ξανά υπερήφανη για τις ιδέες της, και στη συνέχεια ξανά υπερήφανη για το όραμά μας για την Ελλάδα.

Σας περιμένω όλους στις 22 Νοεμβρίου.

Μαζί θα τα καταφέρουμε.

Μαζί, κάνουμε τα λόγια πράξεις!

Με Φιλικούς Χαιρετισμούς
Άδωνις Γεωργιάδης».